Idiomes:

English plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian templates google Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ESCOLA D'ATENES

ESCOLA D'ATENES
ESCOLA D'ATENES-Rafael Sanzio (Pintat entre 1510 i 1512)

Nova web amb blog incorporat

A partir de ahora encontrarás los artículos del blog del "Centre de Coaching" en http://pilarperea.com

Hemos incorporado el blog dentro de la página web y también podrás elegir el idioma en que quieres leer. (Catalán o castellano)

!Esperamos sean de tu agrado estos cambios¡
______________________________________________
A partir d'ara trobaràs els articles del blog del "Centre de coaching" a http://pilarperea.com/

Hem incorporat el blog dins del web. També podrás triar l'idioma en que vols llegir (català o castella).

Esperem siguin del teu agrat aquets canvis!


dijous, 17 d’octubre del 2013

Què has aconseguit amb la teva perseverança? I que no has aconseguit per llençar la tovallola?

Finalitzava el darrer article amb una pregunta, cosa poc habitual en mi, oi? Deia així: Quants cops deixes de fer coses bones a causa dels prejudicis? (Llegir article anterior)

I d’aquí surt una nova reflexió: potser deixes de fer coses pels prejudicis, però quantes coses deixes de fer per falta de perseverança? Quantes vegades per falta de perseverança deixes que morin il·lusions, projectes o reptes? Què significa perseverança per a tu?

Recordo una de les sessions d’una client. Durant la mateixa ella va prendre consciència de la importància que ha tingut el valor de la perseverança a la seva vida, malgrat sempre li havien dit (creença limitadora) que no era perseverant.  Va recordar tot el que havia aconseguit per ella mateixa, ha lluitat per aconseguir fites dures, malgrat es trobés amb entrebancs pel camí. Ha sabut trobar solucions a les dificultats que li sorgien.. és perseverant! Enhorabona T. per la teva perseverança. És un més dels valors que ha descobert respecte a ella en el procés de coaching que està fent.

Amb bé al cap un altre moment.  L’historia és aquesta: Paula (nom fictici) tenia un projecte i volia exposar-li amb una empresària, durant un llarg temps va fer vàries accions per contactar amb ella. La trucava a l’oficina, deixava nota, li enviava missatges...passava el temps i no tenia resposta, però ella continuava perseverant. Al cap d’uns mesos, l’empresària va valorar molt positivament la perseverança de Paula i la va rebre. Aquesta empresària s’ha convertit en la major difusora del projecte! 

Hi ha molts exemples més, però tu en que ets perseverant? Què necessites per a ser perseverant en tot el que et proposis? Com et pot ajudar la teva perseverança a aconseguir allò que desitges? Hi ha moltes persones amb moltes idees però amb poc valor per a perseverar. Quants cops t’has fixat fites i objectius nous, al principi amb il·lusió per a després, a mig camí, perdre l'entusiasme i abandonar, donant-te per vençut?

Què fa que pugui ser perseverant i aconseguir tot el que vull? Com pots fer-ho tu? Com diu la fàbula d’Isop: "Las carreras se ganan con tesón”, ja saps, la de cigala i la formiga...

Vull finalitzar aquest article sobre la perseverança amb una reflexió d’un coach anomenat Robins, que diu que creure en tu mateix porta a tenir potencial, el potencial porta a l’acció, l’acció dona lloc a resultats i els resultats porten a creure en tu mateix. El cicle complet comença per creure en tu mateix.

Si sents que no pots aconseguir ser perseverant per no creure en tu mateix,  amb un procés de coaching aprendràs a creure en tu mateix, a tenir potencial, a passar a l’acció, a tenir resultats i a continuar creient EN TU!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada