Idiomes:

English plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian templates google Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ESCOLA D'ATENES

ESCOLA D'ATENES
ESCOLA D'ATENES-Rafael Sanzio (Pintat entre 1510 i 1512)

Nova web amb blog incorporat

A partir de ahora encontrarás los artículos del blog del "Centre de Coaching" en http://pilarperea.com

Hemos incorporado el blog dentro de la página web y también podrás elegir el idioma en que quieres leer. (Catalán o castellano)

!Esperamos sean de tu agrado estos cambios¡
______________________________________________
A partir d'ara trobaràs els articles del blog del "Centre de coaching" a http://pilarperea.com/

Hem incorporat el blog dins del web. També podrás triar l'idioma en que vols llegir (català o castella).

Esperem siguin del teu agrat aquets canvis!


dimarts, 16 d’abril del 2013

A què o a qui tens por? Com et sentiries fora de la teva zona de confort?




El darrer article finalitzava dient: "Si no ets capaç de controlar aquesta emoció, si la teva llista de gent que odies és massa llarga, si t'odies a tu mateix.... el coaching et pot ajudar a regular-la per tal de que estiguis bé amb tu mateix i PUGUIS ESBORRAR AQUESTA LLISTA DE GENT QUE ODIES!!!"(Veure article anterior)


I aquí sorgeix una nova reflexió, en quantes ocasions odies a algú per por? Por a què? Malgrat això, no hem d'oblidar que tots sentim por en algun moment de la nostra vida i que gràcies a la por hem aconseguit sobreviure com a espècie. L'emoció de la por, és produeix davant de la presència d'un estímul extern o intern. Reaccionem amb por quan ens trobem amb una situació real o imaginaria. També hi ha persones que viuen permanentment espantats, sense que realment existeixi una causa que provoqui aquest estat, poden ser creences que viuen com si fossin certes.

El cert és que, és impossible evitar tenir por en alguns moments, però podries avaluar on estan les raons reals per a tenir aquesta por i com actues davant d'aquestes pors que se't presenten?

A la vegada, la por genera energia per a protegir-nos o protegir el que estimem. De quina forma canalitzes aquesta energia? La converteixes en acció o les disperses i la perds? Saps que quan negues o amagues que tens por, perds aquesta energia? 

De quina manera podries convertir-te en l'amo de les teves pròpies pors? Com les podries treure a fora? De quina forma et poden ser útils i que es converteixin en les teves aliades? Si no aprens a controlar les teves pors, aquestes poden desencadenar en malaltia. 

Ets capaç de discernir entre les situacions realment amenaçants i les que crees tu mateix? Com pots evitar que la teva vida és converteixi en un "drama" a causa de les pors creades per tu? En alguna ocasió has utilitzat les teves pors per a justificar la impossibilitat de fer determinades accions? Prefereixes tenir por abans que sortir de la teva zona de  confort?

El coaching et pot ajudar a canalitzar les teves pors mitjançant accions concretes, creixeràs amb les situacions de risc que et genera la por. En definitiva, aconseguiràs una vida més plena de valor i aprendràs a saber assumir més risc en les teves decisions. 

2 comentaris:

  1. Hola Pilar,
    gracias por compartir con todos tus reflexiones.
    El miedo esta dentro de cada individuo y tener miedo puede hasta veneficiarnos, ya que a veces puede ser de ayuda, pero en ocasiones nos puede limitar a acciones que deseariamos hacer y que nos limita, cuando se convierte en una patologia lo mejor es pedir ayuda y valorar de donde viene y por que nos limita.
    un saludo. sara

    ResponElimina
  2. Xapó Pilar!!!! Felicitats pels teus articles i tot el que transmets en cadascun d'ells! Et llegeixo sempre! Ets un bon referent a seguir amb les teves paraules.

    ResponElimina